ProMedicum Dental Fogászati Központ

PRO Medicum fogászati központ • Cím: 8200 Veszprém, Nárcisz utca 2.
www.promedicum.hu • info@promedicum.hu • Telefon/Fax: (00-36) 88/444-644 • Mobil: (00-36) 30/9463-145

Cirkon, fogpótlás új dimenzióban – 100% fehér

 

Teljesen fémmentes fogpótlás, magas stabilitás, magas hajlítószilárdság, nagy precizitás és esztétikum jellemzi. Elkészítése során a precíziós lenyomatról computeres módon, egy bonyolult software segítségével készül el a virtuális váz. Ezen “virtuális váz” alapján készül el a cirkónium-oxid váz. A kifaragott fogpótlások váza 5 mikron pontosságú. (Egy átlagos jól sikerült hagyományos fém-kerámiai korona széli záródása 50-80 mikron.) A cirkon korona nem tartalmaz fémet, ezáltal lesz olyan áttetsző, és élettel teli, mint amilyen a természetes fog. A cirkon adja a legtartósabb, áttetsző, ezért legszebb fogpótlási technológia lehetőségét.

Most fogászatunkon legalább 8 db cirkon korona készíttetése esetén fogfehérítést adunk ajándékba. Az ajándék értéke 32.000 Ft.

0001

Professzionális szájápolás

Ezt az is bizonyítja számomra, hogy az elmúlt két hétben tucatjával érkeztek pácienseink a meghirdetett “Tavaszi nagytakarítás” akciónkra, melynek keretében 40%-os kedvezménnyel 10.000 Ft ért vehetik igénybe az alábbi szolgáltatás csomagunkat:
– állapotfelmérés,
– panoráma röntgen felvétel készítése,
– kezelési terv, árajánlat összeállítása,
– fogkő eltávolítás, polírozás.
A megnevezéséhez híven május végéig biztosítjuk Önnek és családjának ezt a kedvezményt.

fogápolási munkák

Új fogászati kezelőegység

Kedves barátaink, pácienseink!
Örömmel adjuk hírül, hogy megérkezett legújabb büszkeségünk a minden igényt kielégítő Planmeca Compact i kezelőegységünk. Szép, elegáns acélkék színével már be is lopta magát a páciensek szívébe. Zsuzsa néni azt mondta otthonra is kell neki ilyen, mert kényelmesebb mint a fotelja. Ennél nem kevésbé fontos, hogy újra 3 széken rendelünk és így a kezelésekre a várakozási idő minimálisra csökken.

581944_452288178136881_1577449315_n

Pusztulásra ítéljük a fogkövet

Keressük!
Az alábbi bűnökben vétkesnek találtuk és pusztulásra ítéljük a fogkövet.Az ínyt irritálva gyulladást okoz,
fogágybetegséghez vezet,
csontpusztulást idéz elő,
a fogak kilazulását, majd elvesztését okozza,
esztétikailag csúnya, elszínezi a fogakat,
hozzájárul a kellemetlen szájszag kialakulásához.

Néma ellenség a fogkő, nem okoz fájdalmat ám igen nagy pusztítást végezhet a szájban.
Tegyen ellene! Tavaszi nagytakarítás akciónk keretében fogorvosunk teljes körű tájékoztatást nyújt fogai állapotáról, ultrahangos fogkő eltávolítással és polírozással gondoskodik arról, hogy kellemes érzéssel a szájában térhessen haza.
Ha már csatát nyert szájában az idő vasfoga és foghiánnyal küzd, akkor is tudunk Önnek hosszú távon kielégítő megoldást kínálni a fogpótlásra.

most wanted_fogko
Elfogadjuk bankkártyáját is!